Logo

Vločkové cukroví v DIA verzi

cukroví

Upečte si vánoční cukroví, které je vhodné pro diabetiky. Vyzkoušejte cukroví z ovesných vloček.

Ingredience:
  • 300 g jemných ovesných vloček
  • 150 g másla
  • 120 g fruktózy
  • 20 g kakaa
  • 3 vajíčka
Postup:
  1. Máslo ušleháme do pěny, přidáme k němu pak žloutky a 40 g fruktózy.
  2. Dále zvlášť vyšleháme tuhý sníh se zbytkem fruktózy.
  3. Obě směsi promícháme a přidáme vločky a kakao.
  4. Následně tvoříme lžičkou kopečky, které umístíme na plech s papírem na pečení. Děláme větší mezery.
  5. Cukroví pečeme na 180°C, dokud nebude nazlátlé.

Chcete recept na klasické vločkové cukroví? Koukněte se na tento recept.

Ohodnoťte recept:



Vaše komentáře

Napište, co si o tom myslíte

Jméno: