Živé vánoční stromky online: Z Beskyd až k vám domů

/media/image/stromekvobyvaku.jpg

Také milujete vůni čerstvého jehličí, kterým o Vánocích provoní celý byt? A co říkáte na voňavý stromeček z Beskyd nebo Šumavy? Živý vánoční stromek patří stále v mnoha rodinách mezi tradiční součást vánočních svátků, dodává díky své jedinečnosti to pravé kouzlo Vánocům.

Už pomaloučku přemýšlíte, kde byste si letos koupili živý vánoční stromek? Vyzkoušejte to na internetu. V tomto e-shopu - www.stromkyonline.cz - prodávají kvalitní čerstvě řezané stromky z Beskyd nebo Šumavy, jež díky šetrnému zabalení kurýr doveze po celé republice až k vám domů.

Vyhnete se zbytečnému stresu a naklikáte si vánoční stromky stejně jako třeba oblečení. Ale tady na vás čeká bonus. Vy si naklikáte stromek přesně dle sebe a potom podle daných parametrů vám odborně vyškolený pracovník do 48 hodin po odeslání vaší objednávky vybere dva stromy, vyfotí je a vy si následně vyberete, který z nich budete chtít koupit.

Tato služba v Česku zatím nemá obdoby. Podívejte se na více informací.

stromek

Proč si koupit vánoční stromek z e-shopu?

  • ✅ Dostanete kvalitu za nižší cenu než obvykle
  • ✅ Vybíráte si v klidu domova
  • ✅ Získáte krásný stromek z Beskyd nebo Šumavy
  • ✅ Šetrně ho doručí až k Vám domů
  • ✅ Nemusíte se nikam trmácet a složitě vozit strom domů
  • ✅ Budete vědět díky fotce, jak stromek vypadá
  • ✅ Ušetříte si čas a peníze kupováním stromku
  • ✅ Zdarma vám stromek ofrézují, aby se hodil do stojanu
  • ✅ Tyto výhodné stromky zakoupíte zde v e-shopu

Které vánoční stromky si můžete vybrat?

  • ⭐️ Smrk ztepilý (Picea Abies)
  • ⭐️ Jedle kavkazská (Abies Nordmanniana)
  • ⭐️ Smrk pichlavý stříbrný (Picea Pungens Glauca)
  • ⭐️ Borovice černá (Pinus Nigra)
  • ⭐️ Větvičky, stojany, výživa

Vánoční stromky pocházejí od rodinné firmy Zafido s.r.o., která stromky prodává již 8. rokem. Stromky se pěstují na beskydských a šumavských plantážích, jsou přímo určeny k pěstování a následnému prodeji na Vánoce. Nemusíte se obávat, že by se kvůli vám kácel les nebo byly stromky odněkud ukradeny.

Jak stromek dopraví až k Vám domů?

Buď si můžete stromek vyzvednout na prodejně (Praha, Mladá Boleslav, Liberec), nebo si jej můžete nechat zaslat domů kurýrem. Tento dopravce se specializuje na dovoz křehkého zboží, nemusíte se bát, že by se mu něco stalo.

Stromek je pečlivě zabalený, ale kdyby Vám náhodou dorazil poškozený, vrátí vám prodejce celou částku. Doprava se hradí podle výše objednávky, nemusíte platit vůbec nic (objednávka nad 3 000 Kč) nebo 159 Kč.

Stromky odesílají od konce listopadu až do 21. prosince (v Praze až do 23. prosince).

Co na vánoční stromky říkají recenze?

Podle hodnocení z Heureky jsou zkušenosti a recenze s tímto obchodem pozitivní. Podívejte se na některé z nich zde.

stromek

Pokud hledáte levné vánoční stromky na poslední chvíli nebo si je naopak chcete dopředu zarezervovat, určitě vyzkoušejte stromky online v tomto eshopu.

Jestliže sázíte na klasiku a rádi si vyberete stromek z Dánska třeba před supermarketem, vyzkoušejte to klidně tam. I tam určitě najdete hezké stromky, ale jsou dražší a také nejsou od nás, z České republiky.






Vaše komentáře


Vypadáají moc pěkně. Minulý rok jsme si objednali smrček a letos také.
Jitka, 24. listopadu 2020

Raději si též nějaký objednám, co když se to zase všechno zavře a pak nebudeme mít na svátky nic. Jenom slibují, že nic nebudou zavírat a pak zase lock.
KIKI, 1. prosince 2020

Napište, co si o tom myslíte


Jméno: