Vločkové cukroví v DIA verzi
Upečte si vánoční cukroví, které je vhodné pro diabetiky. Vyzkoušejte cukroví z ovesných vloček.
Ingredience:
- 300 g jemných ovesných vloček
- 150 g másla
- 120 g fruktózy
- 20 g kakaa
- 3 vajíčka
Postup:
- Máslo ušleháme do pěny, přidáme k němu pak žloutky a 40 g fruktózy.
- Dále zvlášť vyšleháme tuhý sníh se zbytkem fruktózy.
- Obě směsi promícháme a přidáme vločky a kakao.
- Následně tvoříme lžičkou kopečky, které umístíme na plech s papírem na pečení. Děláme větší mezery.
- Cukroví pečeme na 180°C, dokud nebude nazlátlé.
Chcete recept na klasické vločkové cukroví? Koukněte se na tento recept.
Vaše komentáře