Tatrankové cukroví
Udělejte si skvělé tatrankové cukroví. Chutná opravdu báječně a navíc se jedná o velmi jednoduchý recept.
Ingredience:
- 3 tatranky
- 350 g hladké mouky
- 100 g moučkového cukru
- 100 g kokosu
- 250 g másla
- 1 vanilinový cukr
- 2 vejce
- moučkový cukr na obalení
Postup:
- Tatranky rozdrtíme nebo nastrouháme. Smícháme je s moukou, cukrem, vanilinovým cukrem a kokosem. K tomu přidáme vejce a změklé máslo.
- Vyrobíme těsto, kterým plníme formičky. Formičky umístíme na plech.
- Cukroví pečeme asi 10 minut v troubě vyhřáté na 180°C.
- Tatrankové cukroví z formiček vyklepneme a můžeme obalit v moučkovém cukru, ale nemusíme.
Vaše komentáře