Dračí adventní kalendář 2023

/media/img/dracikalendar.jpg

Každý den otevřít jedno okénko kalendáře patří během adventu mezi oblíbenou tradici nejen dětí. Čokoládové kalendáře jsou už tak trošku nuda, co tak vyzkoušet nějaký zajímavý? Vyzkoušejte dračí adventní kalendář! Zobrazit více informací.


Unikátní adventní kalendář Dračí vánoce v sobě schovává 24 okének, ve kterých najdete vždy jednoho dráčka. Krásná vánoční a zimní atmosféra vás zajisté dostane. Levně ho koupíte v tomto e-shopu.

Draky milují snad všichni a kdo by nechtěl objevit každý den jednoho draka? Teď budete mít možnost, stačí jen otevřít okýnko a vzít si postavičku.

Draci jsou ručně malování a perfektní detaily se vám určitě zalíbí. Draci stejně jako lidé slaví Vánoce, proto i zde najdete sváteční motivy.

Dráček se stromečkem, věncem, dárkem, čepicí, perníkovou chaloupkou nebo rohy soba. To jsou jen některé motivy a ozdoby, jimiž dráčci připomínají, jaké svátky se blíží.

Co obsahuje kniha?

Kalendář vypadá jako obrovská kniha, ve které jsou skryté malé figurky. Perfektně zpracované figurky se vám budou líbit po celý rok. Poslouží jako dárek nebo dekorace.

Figurky, které jsou ručně malovány, jsou vyrobeny z umělého kamene. Výška figurek je 4,5 - 5,5 cm.

Jedná se o skvělý dárek pro malé i velké milovníky draků. Navíc v období adventu se bude líbit naprosto každému.

Kde ho můžete koupit?

Kalendář s draky německé značky Weltbild levně získáte v tomto e-shopu. Cena je nyní velice přívětivá a možná je ještě skladem. Obchod nabízí akce a slevy, rychlá doprava je samozřejmostí.



Foto: velkykosik.cz


Vaše komentáře


Napište, co si o tom myslíte


Jméno: