Jak oslavit Silvestr 2012

/media/image/silvestr.jpg

Nejenže se rychlým tempem blíží Vánoce, ale stejným tempem se blíží i Silvestr, který je o týden později. Kdy letos přesně bude a jak ho oslavíte? Podívejte se na tipy.

Silvestr 2012 bude 31.12.2012. Toto datum vychází na pondělí a bude určitě plné oslav. Už se pravděpodobně také těšíte na stůl plný dobrot (chlebíčky, jednohubky, cukroví, rolády, drinky,...) a na skvělou atmosféru posledního dne letošního roku. Silvestr tady bude už za chvíli a budeme moct oslavit příchod nového rok 2013.

Oblíbené silvestrovské pobyty

Možná chcete Silvestr oslavit jinde než jen doma, tak si vybíráte různé zájezdy či pobyty v Česku nebo v zahraničí. Oblíbené je oslavit Silvestr na horách nebo u moře. Silvestr plný oslav, sněhu a lyžování zní stejně zajímavě, stejně jako na pláži v nějaké exotické zemi. Důležité je, co si vyberete. Vybírejte ale rychle, protože volných míst na poslední chvíli je stále méně.

Oslavte Silvestr doma s přáteli či rodinou

Silvestr můžete oslavit i doma, na chatě nebo na chalupě. Pokud máte rádi společnost, tak zavítejte do nějakého klubu, restaurace či obdobného podniku. Záleží na vás, co si vyberete.

Oslavte Silvestr ve velkém stylu. K tomu navíc se podívejte na ohňostroj na náměstí, který dělá snad každé větší město. Výborná atmosféra na Silvestra je nutností, tak si ho pořádně užijte.


Vaše komentáře


Napište, co si o tom myslíte


Jméno: